Webudvikling

Jeg arbejder med PHP og webudvikling på professionel basis og har gjort det i nogle år efterhånden. Jeg har eget firma - PL PHP - og udfører derigennem udviklings og programmerings opgaver. I mine første år som PHP udvikler arbejdede jeg fuldtid hos Aardvark Media, et web development bureau i London, men jeg er siden flyttet tilbage til Danmark og arbejder nu som PHP freelancer her. Alle webudviklings-projekter har interesse, dog specielt projekter indenfor PHP, MySQL/PostgreSQL, (X)HTML, CSS og JavaScript/Ajax. Jeg arbejder både med vedligeholdelse af systemer (såsom CMS-systemer, blog-systemer og deslige) samt udvikling af nye features og moduler.

Teknologier

Platforme:

Som man kan gætte sig til ud fra ovenstående arbejder jeg primært med open source teknologier. Det har en række fordele, først og fremmest at der er et stort community at trække på samt mange allerede etablerede løsninger. Endvidere er der den klare fordel at disse teknologier er gratis at arbejde med og fuldt åbne - opgradering og vedligeholdelse kommer aldrig til at koste noget udover selve udviklingsarbejdet.

Eksempler:

Hos Aardvark Media har jeg bl.a. arbejdet på følgende hjemmesider:

Novus Leisure
[LateNightLondon](https://www.latenightlondon.co.uk/) [![LateNightLondon](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-done.png "LateNightLondon")](http://www.latenightlondon.co.uk/)
[TigerTiger](https://www.tigertiger.co.uk/) [![TigerTiger](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-1-done.png "TigerTiger")](http://www.tigertiger.co.uk/)
[Abacus](https://www.abacusbar.co.uk/) [![Abacus Bar](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-2-done.png "Abacus Bar")](http://www.abacusbar.co.uk/)
[Zoo Bar](https://www.zoobar.co.uk/) [![Zoo Bar](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-3-done.png "Zoo Bar")](http://www.zoobar.co.uk/)
Bay Restaurant Group
[Slug & Lettuce](https://www.slugandlettuce.co.uk/) [![Slug and Lettuce](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-4-done.png "Slug and Lettuce")](http://www.slugandlettuce.co.uk/)
[ha ha](https://www.hahaonline.co.uk/) [![ha ha](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-5-done.png "ha ha")](http://www.hahaonline.co.uk/)
[La Tasca](https://www.latasca.co.uk/) [![La Tasca](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-6-done.png "La Tasca")](http://www.latasca.co.uk/)
Monomax
[Square Meal](https://www.squaremeal.co.uk) [![Square Meal](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-7-done.png "Square Meal")](http://www.squaremeal.co.uk)
Generali
[Generali Worldwide](https://www.generali-gw.com/) [![Generali WorldWide](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-8-done.png "Generali WorldWide")](http://www.generali-gw.com/)
[Generali PanEurope](https://www.gpe-investmentplanning.ie/) [![Generali PanEurope](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-9-done.png "Generali PanEurope")](http://www.gpe-investmentplanning.ie/)
Andre
[ITMA](https://www.itma.org.uk) [![ITMA](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-10-done.png "ITMA")](http://www.itma.org.uk)
[Harwin](https://www.harwin.com/) [![Harwin](https://plind.dk/wp-content/uploads/2009/12/Screenshot-11-done.png "Harwin")](http://www.harwin.com/)

Hjemmesider jeg personligt har lavet:


PL Photo PL Photo


Hjemmesider jeg har arbejdet på som frivilligt arbejde:


BeWelcome BeWelcome Backend til Fastaval Infosys


Mit CV indeholder flere detaljer om hvad jeg har arbejdet på og hvilke erfaringer og kundskaber jeg har.

Detaljer

Email: peter.e.lind@gmail.com

Firma: PL PHP

CVR-nummer: 32572723

social